Egotrip af Rasmus Kragh

Bjegbestiger Rasmus Kragh, Anders GisselmannEGOTRIP - min vej til toppen af Everest.
Ny bog fra Bjergatlet Rasmus Kragh.

I denne uge udgav Lindhardt & Ringhof bogen EGOTRIP, som "min" foredragsholder og forfatter Rasmus Kragh har skrevet. Det er en bog med ufattelig mange perspektiver - ikke mindst synes jeg, at den handler om et personligt lederskab ud over det sædvanlige.

Rasmus blev den 23. maj 2019 den første dansker til at bestige Mt. Everest uden brug af kunstig ilt. Præstationen i sig selv er ufattelig - men for mig ligger inspirationen i forberedelserne, viljen, handlekraften, minimeringen af risici og ikke mindst, hvad det koster at bedrive noget så så mentalt og fysisk belastende. Rasmus har for alvor mærket hvad 4 års stærk dedikation, på godt og ondt, kan gøre ved den menneskelige fysik og psyke.

Som foredragsholder kan Rasmus dække mange relevante emner. Jeg synes specielt at hans "Præstationsbjerg" er super spændende for ledere og medarbejdere i ambitiøse virksomheder. Dernæst er selve præstationen og den store bedrift han har begået, en fortælling som alle danskere kan nyde i en hvilken som helst foredragssituation.

Køb bogen EGOTRIP på Rasmuskragh.com


Book Rasmus Kragh foredragsholder:

Rasmus´ foredrag kan bookes på via min samarbejdspartner, Foredragsbureauet Athenas.

Vil du høre mere om Rasmus så kontakt mig efter behov.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Tlf. 20 15 92 58
kontakt@andersgisselmann.dk

Efterlad en kommentar