Dansk nytænkning i verdensklasse

Jeg tør roligt kalde historien om Thomas Grønnemark et dansk eventyr på H.C. Andersen niveau. Jeg tør også kalde det dansk nytænkning i verdensklasse. For hvad skal jeg ellers kalde det, når en pædagog fra Skive - på positiv vis - bliver talk of the town i international fodbold med en filosofi og metode, han selv har opfundet?

Da en af verdens absolut bedste trænere, Jürgen Klopp, ringede til Thomas Grønnemark, ændrede hans verden sig. Det blev hans absolutte internationale gennembrud som indkasttræner - en disciplin han selv har opfundet, og som nu har været med til at sikre Liverpool FC deres første engelske mesterskab i 30 år og et Champions League trofæ. Under Thomas´ træning er klubben gået fra at være et af Premier Leagues ringeste indkasthold til at være et af Europas bedste.

I mange år har Thomas selv troet på at hans indkastmetoder kunne ændre fodboldspillet, selv på det højeste internationale niveau. Mange trænere har rystet på hovedet og konstateret, at den slags træning enten var ligegyldig eller useriøs. Og indkast har raget langt de fleste en høstblomst - ikke engang kritiske kommentatorer har gidet kommentere, når en  verdensklasse spiller har kaste bolden direkte i fødderne på en modspiller. Det var helt forventet. De 40-60 indkast der er i en fodboldkamp på topplan har bare været noget der skulle overståes - altså ind til Thomas begyndte at se de mange muligheder indkastet kan give.

Thomas og jeg har lavet et nyt foredrag, der fokuserer både på Thomas´ rejse til toppen, men også bidrager med en masse inspiration til jeres innovation og nytænkning. Hvor ordet disruption efterhånden hænger de fleste ud af halsen, så er det lykkedes Thomas at disrupte et af verdens mest gennemtestede discipliner, nemlig fodboldspillet. Han har så og sige fundet et blue ocean midt i et blodrødt marked. Med sin filosofi om "The fast, the long and the clever throw-in", har han ganske enkelt givet spillet og spillerne nye dimensioner og muligheder.

Foredraget fås i to versioneringer, Hvorfor har ingen dog tænkt på det? og Never give up on you passion.

De kan bookes direkte på Thomasg.dk eller hos Foredragsbureauet Athenas.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om Thomas og hans foredrag:

Anders Gisselmann
Tlf. +45 20 15 92 58
kontakt@andersgisselmann.dk

Nyt foredrag med Thomas Grønnemark, AndersGisselmann.dk - bøger og foredrag

Liverpools succestræner Jürgen Klopp og Thomas Grønnemark ved lanceringen af deres samarbejde.

Læs artikel fra DR om samarbejdet

Efterlad en kommentar