Anders Gisselmann

Anders Gisselmann, Wingman for foredragsholdere og forfattere

For Anders Gisselmann har ordet FOREDRAG været altoverskyggende i de tyve år han har arbejdet som kommerciel ansvarlig agent og rådgiver for adskillige fordragsholdere og forfattere. Han samarbejder med og repræsenterer bl.a. forfattere, ledere, politikere, fageksperter, udøvere, erhvervsfolk og selvfølgelig professionelle foredragsholdere. Arbejdet er altid med mennesker, der sætter dagsordener, som han selv kan bakke op omkring. Han er aldeles upolitisk i sit arbejde, derimod er hans værdier og holdninger klare. Han forlanger seriøsitet og umage, når det gælder foredrag

På listen her ses en række af de profiler, som Anders Gisselmann har arbejdet med.

Han stiftede foredragsvirksomheden One2speak i 2000. I den har han fortsat fokus på udviklingen af egentlige foredrag og mere arbejdsrelaterede præsentationer.
Se mere på https://one2speak.dk 

I flere omgange har Anders været tilknyttet foredragsbureauer og var bl.a. udviklingsdirektør under opbygningen af Skandinaviens største foredragsbureau, Athenas i DK, Norge, Sverige og Tyskland. I dag har han et godt samarbejde med Athenas // Tikko, der står for den praktisk booking af flere af profilerne her på siden.

Udover de profiler som Anders Gisselmann repræsenterer, har han ca. 500 foredragsholdere i mit nære netværk og yderligere 2.000 i sit ydre netværk, hvoraf over halvdelen har deltaget må minimun en af hans kursusdage for foredragsholdere.

Når det passer ind skriver, redigerer og producerer han bøger. De udgives i samarbejde med en række gode forlag eller som egenudgivelser. Senest han skrevet "Fra led til leder" med Martin Thorborg og lanceret bogen, Lederskam med debutforfatteren Elsebeth Hauge.

Anders er HD(A) fra CBS (2001). Han er repræsenteret i flere bestyrelser, bl.a. i NGOén LittleBigHelp, der har fokus på gadebørn i Kolkatta, Indien. Dernæst er han medejer og m.a.b i to udlejningsvirksomheder.

Privat er han den heldige medejer af 2 drenge, som han finansierer og opdrager alt for letsindigt - i et tæt samarbejde med sin tålmodige hustru.

 

Kontakt:
Anders Gisselmann
Tlf. +45 20 15 92 58
kontakt@andersgisselmann.dk