Foredrag med foredrag på!
- et sjovt foredrag om foredrag og foredragsholdere

Foredrag med foredrag på!

FOREDRAGET

Alle voksne danskere har hørt et foredrag. Nogle hører rigtig mange og ser foredragstraditionen som en del af vores kultur. Få ved dog rigtig meget om foredragsmarkedet og det arbejde, der gemmer sig bag et godt foredrag.

I snart 20 år har Anders Gisselmann været adskillige foredragsholderes tro væbner - manden bag. Han er potentielt den dansker der har overværet flest foredrag de seneste årtier. Han er foredragsnørd og han elsker foredraget som kommunikationsform.

Anders har arbejdet med et utal af kendte og ukendte profiler. Både som rådgiver, manuskriptforfatter, agent, kommerciel ansvarlig og som træneren, der har skulle optimere foredraget, så der er blevet klappet i kulturhuse, kantiner og konferencecentre landet over.

Erhvervsfolk, politikere, skuespillere, verdensmestre, OL guldvindere, eksperter, tv-værter, professorer og helt almindelige dødelige er nogle af dem Anders har arbejdet med - og dermed nogle af dem I møder i dette foredrag.

Hør om tilblivelsen af de bedste foredrag og hvordan Anders har fået sine foredragsholdere til at være personlige og originale. Hvordan han flytter dødsyge præsentationer til at være egentlige foredrag. Hvordan man blander humor og viden og vækker følelser hos deltagerne, som er dem det hele handler om.

Kort sagt: Få et særdeles underholdende og spændende kig ind i en verden som mange føler de kender - men reelt kender meget lidt til. 

Se et udsnit af profiler, som Anders Gisselmann har arbejdet med

Se Politikens tidligere profil af Anders´ arbejde

Målgrupper:

Uformelle fora hvor I har brug for et underholdende og inspirerende indlæg, der alligevel giver en stærk indsigt i en spændende verden og hvordan man laver et stærkt foredrag.

Eksempler:

  • Personalemødet
  • Den uformelle del af en konference
  • Aftenforedraget på internatet
  • Biblioteket, FOF, mv.  (med spørgsmål og debat)

Varighed og form:

Foredrag:  Anbefalet varighed 45-90 minutter

Der kan indlægges pause og spørgsmål efterfølgende eller løbende.

Forspørgsler og booking:

Skriv eller ring venligst til mig på kontakt@andersgisselmann.dk // Tlf. 20 15 92 58.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann