Fra præsentation til foredrag
- formidling anno 2020

Skærmbillede 2019-07-02 kl. 17.04.58

I denne workshop giver jeg jer en unik indsigt og inspiration til jeres fremtidige indlæg og præsentationer - hvad enten I er ledere, medarbejdere, ambassadører, sælgere, undervisere eller på anden måde har brug for at kunne formidle, så det kan mærkes hos jeres deltagere.

I får nye indsigter og en række af de værktøjer, jeg har brugt til at hjælpe adskillige mennesker med at flytte deres præsentationer fra kedelig standard til unikke foredrag.

Gør op med de kedelige præsentationer og indlæg. Gør jer umage og få meget mere ud af jeres formidling.

 

Se her en række af de profiler jeg har hjulpet
Se her hvad de fortæller om samarbejdet med mig

Mulige indholdselementer:

  • Krav til en "moderne præsentation" anno 2020
  • Opbygningen - en simpel model
  • Balancen mellem din faglighed og personlighed
  • Fra overbevisning til forførelse
  • Dig og dine deltagere
  • Du er den - din historiefortælling
  • Indrømmelser, humor, variation mv.
  • Forberedelse og manuskript

Sagt om kurserne

Endnu engang tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen. Så endnu engang tusind tak.

Nina Brünés, Faglig konsulent, Region Hovedstaden

Tusind tak. Så let kan det siges. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var "høj", da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist. Er helt "breathtaken" af din kæmpestore erfaring og viden.

Tina Kold Jensen
Cand.Med, Professor, forsker og journalist

Varighed og form:

Varigheden af mine indlæg kan variere fra det korte inspirationsforedrag til workshops over halve og hele dage. Jeg kan også lave forløb, hvor deltagerne løbende udvikles til at holde langt mere relevante og personlige indlæg.

Forspørgsler og booking:

Skriv eller ring venligst til mig på kontakt@andersgisselmann.dk // Tlf. 20 15 92 58.