Anders Gisselmann (f.1975)
Rådgiver, underviser og agent

Siden 2000 har jeg haft mit primære virke i foredragsindustrien, hvor jeg har arbejdet med adskillige foredragsholdere og forfattere, som individuel rådgiver og underviser. Jeg har arbejdet som kommerciel ansvarlig agent, manuskriptforfatter og indpisker for flere hundrede foredragsholdere, forfattere og erhvervspersoner - også i udlandet.

På listen her ses en række af de profiler, som jeg har arbejdet med.

I flere omgange har jeg været tilknyttet foredragsbureauer og var bl.a. udviklingsdirektør under opbygningen af Skandinaviens største foredragsbureau, Athenas i DK, Norge, Sverige og Tyskland. I dag har jeg et godt eksternt samarbejde med bureauet ift. udvalgte profiler.

I dag arbejder jeg som agent, rådgiver og underviser. Jeg arbejder med foredragsholdere, ledere, medarbejdere, TR, politikere, eksperter, udøvere og undervisere. Jeg skriver desuden bøger og har senest skrevet "Fra led til leder" med erhvervsmanden Martin Thorborg.

Aktuelt udbyder jeg selv disse foredrag og kurser:

"Fra præsentation til foredrag"
"Den synlige TR".
"Foredrag med foredrag på!"

Før jeg ramte foredragsverdenen var jeg sportschef og generalsekretær i Dansk Vandski Forbund under Team Danmark og DIF (1997-2000).

HD(A) fra Copenhagen Business School (2001), Return on investment in Meetings and events Practioner (2009).

Foredragsholder Anders Gisselmann

Som underviser, foredragsholder og moderator er jeg levende, udfordrende og involverende. Jeg tager altid udgangspunkt i en god dialog med min opdragsgiver omkring formål, ønsker, udbytte og deltagereffekt.

Kontakt mig uforpligtende, hvis du mener jeg er relevant for et af jeres kommende arrangementer.