RASMUS KRAGH
Peak performer

Bjegbestiger og foredragsholder Rasmus Kragh, AndersGisselmann.dk - foredrag og bøger

Book foredrag med Rasmus Kragh

Rasmus´ foredrag bookes via Foredragsbureauet Athenas:

Se Rasmus´ profil på Athenas.dk

Rasmus Kragh
Peak performance, personligt lederskab mv.

Rasmus er aktuel med bogen, EGOTRIP, der er udkommet den 22. juni 2020 på Lindhardt og Ringhof.

Han holder inspirerende og motiverende foredrag med udgangspunkt i hans udsædvanlige bedrift som bjergatlet. 23. maj 2019 blev han den første dansker i historien til at bestige verdens højeste bjerg, Mount Everest, uden brug af kunstig ilt.

Rasmus har to primære vinkler på sine foredrag. Den ene er rettet mod ledere og medarbejdere, der vil have inspiration til at nå deres store mål. Her er indholdet i høj grad peak perfomance, det personlige lederskab og motivation.
Det andet foredrag tager udgangspunkt i han bjergbestigning og aktuelle bog, Egotrip. Dette foredrag er målrettet biblioteker, foreninger og andre der inviterer til foredrag med åben adgang. Det kan dog sagtens være relevant i andre sammenhænge også.

Med Rasmus får I en karasmatisk foredragsholder med en personlig historie og bedrift ud over det sædvanlige. Han kan bookes til afholdelse på dansk og engelsk.

Læs mere om Rasmus´ bog og foredrag på: https://rasmuskragh.com

Har du spørgsmål vedr. Rasmus, så kontakt mig venligst:

Anders Gisselmann
Tlf. +45 20 15 92 58
kontakt@andersgisselmann.dk

Egotrip af Rasmus Kragh

EGOTRIP - udkom 22. juni 2020
Lindhardt og Ringhof
Rasmus Kragh

En på alle måder spændende bog. Rasmus tager os med på sine ekspeditioner på Mt. Everest. Vi følger hans planlægning og eksekvering. Hans handlinger og tanker før, under og efter bestigningerne.

I 2017 og 2018 måtte Rasmus vende rundt kort før toppen. I 2019 lykkedes det ham at blive den første dansker til at bestige bjerget uden brug af kunstig ilt. Et imponerende sportsligt resultat og en menneskelig præstation ud over et sædvanlige.

Køb bogen på www.rasmuskragh.com