Sagt om Anders

341734

Endnu engang tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen. Så endnu engang tusind tak.

Nina Brünés, Faglig konsulent for socialsygeplejerskerne, Region Hovedstaden.

Tak for en fantastisk dag. Havde glædet mig og havde store forventninger – gik hjem med +50%.

Marianne Bolvig
Kommunikationsrådgiver og underviser

Marianne-Bolvig-square
Foredragsholder Tina Kold Jensen, AndersGisselmann.dk - foredrag og bøger

Tusind tak. Så let kan det siges. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var "høj", da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist. Er helt "breathtaken" af din kæmpestore erfaring og viden.

Tina Kold Jensen
Cand.Med, Professor, forsker og journalist.

 

For mig var det som professionel foredragsholder og konsulent en kæmpe fordel at have Anders som sparringspartner.

Martin Ågerup, Direktør i Cepos

Martin Ågerup
Unknown

Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu har vi udgivet 3 bøger sammen.

Martin Thorborg
IT-Iværksætter og Adm. direktør i Dinero

Anders er mit forkromede overblik i et ugennemsigtigt foredragsmarked.

Henrik Krogh, Ledelses- og stressekspert

Foredragsholder Henrik Krogh, AndersGisselmann.dk - foredrag og bøger
Anette-Kristine-Poulsen-2

Anders Gisselmann bærer alene skylden for, at jeg bliver booket, genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bittesmå (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcist i det skab, som gør det vedkommende. Og sjovt!

Anette Kristine Poulsen, Beauty-blogger og skønhedsekspert på TV2

Jeg er dybt imponeret af dig og synes du om nogen altid rammer på kornet. Dine input er fremragende.

Gitte Hornshøj, professionel foredragsholder hos Athenas

Gitte-Hornshøj
Michelle-Bellaiche2

Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!

Michèle Bellaiche, Vært på TV2

Mange tak for et rigtig godt kursus! MEGET anvendeligt, vel struktureret og gode forhold.

Katarina Ammitzbøll, Cand.Scient Soc & LLM
og MF for Konservative.

Katarina-Amnitzbøl-1
Thorsten-Thorstein

Tak for et meget lærerigt kursus med betydelig spark-i-røven-effekt og med en ekstrem god stemning. Tak for et super kursus.

Thorstein Thomsen, Forfatter

Anders’ imponerende viden, passion for faget og gode råd har både fokus på det at holde bevægende og værdiskabende foredrag, men også at sikre sig, at der rent faktisk er købere, der vil betale for dem. Det er helt klart den bedste investering, jeg har gjort i mig selv og min virksomhed.

Tommy Krabbe, Foredragsholder og Ildsjæl

Tommy-Krabbe
Dina-Al-Erhayem

Anders er givende, generøs, ansvarsfuld og jeg ved, at han vil gøre alt for at jeg får succes – med hjertet på rette sted.

Dina Al-Erhayem, Skuespiller og konferencier

Tak for en virkelig fin dag igår. Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig - din kompetance og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle - og jeg tror, alle følte sig set.

Gitte Jørgensen, Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

Gitte-Jørgensen
Rune-Strøm-683x1024

Anders´ indflydelse på min foredragskarriere kan ikke måles på en almindelig skala. Den bryder rammerne. Han har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observeringer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag. Anders har støttet mig som menneske igennem de tider, hvor tingene har været mere end svære. Det er en støtte som ikke kan gøres op i penge, og som ikke mange mennesker evner.

Rune Strøm
Forfatter og foredragsholder hos Athenas

I dag kan jeg slet ikke forestille mig at skulle undvære Anders.

Christian Bitz, Cand.scient Human Ernæring

Christian-Bitz-square
Kaare-breinholt-square

Tak for ”SPEED” kurset i sidste uge. Det gav mig blod på tanden – lidt mere end jeg faktisk havde forventet. Så det kan du tage som et solidt kompliment.

Kaare Breinholt, CEO

Tak for din mail og for dine mange gode råd i mødet. Jeg var ret imponeret af din viden og gode måde at formidle den på

Tune Hein, Ledelses -og organisationsekspert

Tune-Hein-square
Jens-Arentzen

I Anders har jeg mødt en ben-ihærdig kæmper – for publikum, tilhørerne, kursisterne – får dé nu, hvad der er behov for – og ikke kun en ”tale og fyrre Power Points”. Anders ved hvad forvandler et publikum.

Jens Arentzen Foredragsholder, skuespiller og instruktør

På hans direkte, knivskarpe men omsorgsfulde facon flytter han dig derud hvor alting flyder sammen og bliver en succes du ikke kunne have skabt selv.

Soulaima Gourani, Virksomhedsrådgiver

soulaima-gourani-
Dina-Alminde-1024x683-square

Klart et af de mest inspirerende kurser jeg har deltaget på! Har fået en masse konkrete redskaber med hjem, der kan arbejdes videre med.

Dina Alminde Ambæk